Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
NYUGAT TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. Kamatozó betétkönyv

Kamatozó betétkönyv

Takarékszelvény, Kamatjegy, Matrac betétjegy

A kamatozó betétkönyv természetes személyek számára nyújt lehetőséget takarékbetét elhelyezésére. A takarékbetét elhelyezhető látra szólóan (azaz lekötés nélkül), vagy konkrét időtartamra (3 hó, 6 hó, 1 év) lekötötten.

 

Az elhelyezett betét után járó kamat összegét minden év december 31-én írjuk hozzá egyenlegéhez, és a továbbiakban ez a kamattal növelt összeg kamatozik tovább.

 

A betételhelyező számára lehetőség van kedvezményezett megjelölésére, aki a betétes által meghatározott feltétel esetén a betét felett rendelkezhet.
 

JAVASLAT:

 

A kamatozó betétkönyv természetes személyek számára nyújt lehetőséget takarékbetét elhelyezésére.
A takarékbetét elhelyezhető látra szólóan - azaz lekötés nélkül-, vagyelőre meghatározott lekötési időre.

 

Az elhelyezett betét után járó kamat összegét minden év december 31-én írjuk hozzá egyenlegéhez, a továbbiakban ez a kamattal növelt összeg kamatozik tovább.

 

A betételhelyező számára lehetőség van kedvezményezett megjelölésére, aki a betétes által meghatározott feltétel esetén a betét felett rendelkezhet.

 

Kondíciók és díjak:

Hirdetmények