1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Lakáshitelek
 4. Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

A termék az MNB által meghatározott feltételeknek megfelelő „Minősített fogyasztóbarát lakáshitel”.

Miért válasszam a Takarék Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt?

 

Az ügyleti kamat 5 vagy 10 évre rögzített, a törlesztőrészlet előre tervezhető. Legfeljebb 15 munkanap alatt elbíráljuk a hitelkérelmét, amennyiben az értékbecslés rendelkezésre áll. Legfeljebb 2 munkanap alatt megtörténik a folyósítás, amennyiben teljesíti a feltételeket. (Ha későbbi folyósítást szeretne, erre is lehetősége van.) Akár kedvezményesen is előtörleszthet, amennyiben ezt lakástakarék megtakarításából teszi.

 

A folyósításig felmerülő és az előtörlesztéshez kapcsolódó díjak maximáltak, nem haladják meg az MNB által meghatározott mértéket. 


Milyen célokra igényelhető?

 

 • új és használt lakóház/lakás vásárlása
 • építési céllal való telekvásárlás
 • üdülő vásárlása
 • lakáscélú kölcsön kiváltása
 • lakáscélú ingatlanhoz kapcsolódó gépkocsitároló,
 • garázs vásárlása


Kik vehetik igénybe?


Fizetőképes, igazolható jövedelemmel rendelkező természetes személyek igényelhetik, akik 18. életévüket betöltött cselekvőképes magyar állampolgárok és magyarországi állandó lakóhellyel rendelkeznek.


Igényelhető hitelösszeg

 

 • Minimum: 1 millió forint Maximum: 50 millió forint
 • A kölcsön devizaneme: Forint

 

Futamidő:

Minimum: 5 éves kamatperiódusú kölcsön esetén 3 év,
10 éves kamatperiódusú kölcsön esetén 6 év
Maximum: 30 év

 

Akciók:

 

 A Hitelintézet a 2017. szeptember 01. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018. július 31. napjáig átvett, és legkésőbb 2018. szeptember 30. napjáig szerződött

 

 • Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek és Tízes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek esetén nem számítja fel a folyósítási díj 100%-át,
 • Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek és Tízes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek esetén átvállalja a hitelszerződés közjegyzői okiratba foglalásának költségét legfeljebb 50.000 forintos összeghatárig a kölcsönszerződésben foglaltak szerint,
 • Tízes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek esetén a meghirdetett kamatkedvezményeken felül akciós jelleggel 0,20 százalékpont kamatkedvezményt nyújt, melynek feltétele a Hitelintézetnél lakossági bankszámla nyitása és annak futamidő alatti fenntartása. (Az akciónak nem feltétele a rendszeres havi jóváírás vállalása.)


Kamatozás:


A kamat mértékét a Hitelintézet Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Hirdetmény című mindenkor hatályos hirdetményében (a továbbiakban: Hirdetmény) teszi közzé. Az ügyleti kamat 5 vagy 10 évig rögzített.

 

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel részletes feltételei megtalálhatók a vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben, a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Üzletszabályzatban, illetve Hirdetményben, amelyeket a NYUGAT Takarék Szövetkezet kirendeltségeiben, és honlapján is elérhet. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A NYUGAT Takarék Szövetkezet a hitelbírálat jogát fenntartja.

 

Hirdetmények