Takarék Személyi Kölcsön

Szabad felhasználásra, egyszerűen, ingatlanfedezet nélkül!


THM: 10,58% - 13,40%

Vannak nagyobb pénzügyi beruházások, amelyeket gyakran el kell halasztanunk. Régóta dédelgetett vágyak, amelyeket nem tudunk megvalósítani. Nem várt események, amelyek hirtelen nagyobb kiadást jelentenek. A Takarék Személyi kölcsön szabad felhasználású, azaz hitelcél megjelölése nélkül igényelhető, ezért gyors megoldást kínál a régóta tervezett vagy váratlan kiadásokra egyaránt! 

 

A Kiváltó Takarék Személyi kölcsön más hitelintézetnél vagy a Szövetkezeti Hitelintézetnél fennálló fogyasztási kölcsönének kiváltására - speciális feltételekkel - igényelhető.

 

Miért érdemes a Takarék Személyi Kölcsönt választani?

 

 • A Hitel kamata referenciakamathoz kötött, így a kedvező pénzügyi változások hatása már a naptári negyedév első napjával érvényesül.
 • Gyors ügyintézés mellett a folyószámla hitelekhez képest nagyobb összegű kölcsönhöz juthat úgy, hogy egyéb fedezetet (értékpapír, ingatlan, kezes) nem kell biztosítania.
 • A Hitelintézetnél az igénylés benyújtását megelőzően dokumentumok nélkül tanácsadást, illetve előzetes kölcsönösszeg, törlesztő részlet kalkulációt is igénybe vehet, így már az igénylés benyújtása előtt megtudhatja, hogy jövedelmével mekkora kölcsönösszeghez juthat.
 • Amennyiben a kért futamidőre az előminősítés során megállapított adható kölcsönösszeg kevesebb, mint amire gondolt, hosszabb futamidő választásával, vagy adóstárs bevonásával növelheti a felvehető kölcsönösszeg nagyságát.
 • A kölcsön a folyósítási feltételek teljesülése után gyorsan folyósításra kerül.
 • Önnek írásban bejelentett igénye alapján bármikor lehetősége van előtörlesztésre.


Ki igényelheti a Takarék Személyi kölcsönt?

 

 • Aki a kölcsön igénylésekor 18. életévét betöltötte devizabelföldi, természetes személy,
 • Van nyugdíja vagy munkából származó rendszeres önálló igazolt jövedelme. Az Igénylő önálló havi igazolt nettó jövedelme eléri az aktuális nettó minimálbér (jelenleg 91.770,-Ft) összegét. Adóstárs bevonása esetén az egy háztartásban élő leendő Adós és Adóstárs együttes havi nettó beszámítható jövedelmének meg kell haladnia a 110.000,- Ft-ot Külön háztartásban élő Adóstárs esetében az elvárt havi nettó jövedelem az aktuális minimálbér (jelenleg: 91.770,- Ft). Adóbevallással igazolt munkabér jövedelem 1/12-része vehető figyelembe havi jövedelemként.
 • Az Igénylőnek minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszonya van, jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapja munkaviszonyban kell állnia, nem állhat próbaidő alatt.
 • Az Igénylő – a nyugdíjas Igénylőt kivéve – legalább 3 hónapja bármely magyarországi Hitelintézetnél fizetési számlával rendelkezik vagy társtulajdonos.
 • Az Igénylő fizetési számlával rendelkezik a Hitelintézetnél vagy a kölcsönszerződés megkötésével egyidejűleg a Hitelintézetnél fizetési számlára vonatkozó szerződést köt és a kölcsön fennállásának időszaka alatt ezen fizetési számlaszerződését nem mondja fel.
 • Nincs a KHR-ben nyilvántartott lejárt tartozása (sem élő, sem lezárt), illetve nincs róla egyéb negatív információ a KHR-ben (csalás, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz visszaélés, nem érintett adósságrendezési eljárásban).
 • Telefonos előfizetéssel vagy - amennyiben nincs az Igénylő nevén előfizetés, úgy – telefonos elérhetőséggel rendelkezik


Hogyan és hol igényelheti a Takarék Személyi Kölcsönt?

 

A Takarék Személyi Kölcsön a Nyugat Takarék kirendeltségein igényelhető, gyors hitelbírálattal. 

 

A Takarék Személyi Kölcsön részletes feltételei megtalálhatók a vonatkozó Hirdetményben, terméktájékoztatóban, a Nyugat Takarék Üzletszabályzatában, amelyeket az ügyfelek számára nyitva álló helyiségekben, és a honlapon is elérhetnek. További, részletes információért forduljon a Nyugat Takarék fiókhálózatának munkatársaihoz!

 

Kérjük, számoljon a törlesztő részletek esetleges jövőbeni növekedésével, fontolja meg háztartása teljes teherviselő képességét és hiteltermék kiválasztásánál józan körültekintéssel járjon el!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapján az Önt érdeklő termékkel kapcsolatos további információk, összehasonlítást segítő alkalmazások találhatók. Kérjük, hogy a végleges döntés előtt szíveskedjen a Magyar Nemzeti Bank honlapján (www.mnb.hu és http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak) is tájékozódni.

Hirdetmények