Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
NYUGAT TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Önkormányzatok

Önkormányzatok

Az alábbi menüpontban találja az Önkormányzatoknak szóló szolgáltatásainkat.

 • Számlavezetés

  A jogelőd Takarékszövetkezetek 1998 óta kezeli Önkormányzatok látra szóló és elkülönített számláit, valamint megtakarításait.

 • Ügyfélterminál

  A Takarékszövetkezet az Önkormányzatok részére biztosítja az Electronic Banking szolgáltatást, amelynek keretében az önkormányzat saját számítógépéről, telefonvonalon vagy interneten keresztül juthat hozzá a legfrissebb banki információkhoz és továbbíthatják fizetési megbízásaikat üzleti partnereiknek.

 • Befektetések

  A Takarékszövetkezet Ügyfelei részére különböző betétlekötési lehetőségeket kínál fix és változó kamatozású, napra lekötött formában, éven belüli és éven túli lekötési lehetőséggel.

 • Hitelek

  Az önkormányzatok igényeinek a legmegfelelőbb hiteltermékünk az önkormányzati folyószámla-hitel, amellyel jól áthidalható a bevételek és kiadások eltérő ütemezéséből fakadó fizetési nehézségek.

 • Egyéb termékek

  A Takarékszövetkezet biztosítja az Integráció érdekkörébe tartozó valamennyi társaság, így az: 

 • Kapcsolat

  Az Ön kapcsolttartója:

Hirdetmények