Tájékoztatás kötelező ügyfél-átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!


Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a pénzintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást, különös tekintettel a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.


A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező Ügyfelek esetében a Hitelintézetek kötelesek szolgáltatásaikat és termékeik hozzáférhetőségét korlátozni, ami adott esetben például azt jelenti, hogy nem tud pénzt felvenni, átutalási megbízást adni.

 

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el számlavezető Hitelintézetének hivatalos honlapján elérhető részletes tájékoztatót az alábbi linkre kattintva!

 

·Takarékbank Zrt.
·Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.
·Nyugat Takarék Szövetkezet
·Tiszántúli Takarék Szövetkezet
·Békés Takarék Szövetkezet
·Dél Takarék Szövetkezet
·3A Takarék Szövetkezet
·Centrál Takarék Szövetkezet
·Fókusz Takarék Szövetkezet
·Hungária Takarék Takarékszövetkezet
·Korona Takarék Szövetkezet
·Pátria Takarékszövetkezet
·M7 Takarék Szövetkezet

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

RÉSZLETEK