Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékozatjuk, hogy 2017. október 31-ével egyesült a Kisalföld Takarék Szövetkezet, a Savaria Takarékszövetkezet, a Kis-Rába menti Takarékszövetkezet, a Lövő és Vidéke Takarékszövetkezet és a Rábaközi Takarékszövetkezet. Az egyesült takarékok 2017. november 1-jétől új néven, Nyugat Takarék Szövetkezetként folytatják működésüket.

Az egyesülés szervesen illeszkedik a takarékok, a Takarékbank, a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete, valamint a Postaügyért és Nemzeti Pénzügyi Szolgáltatásokért felelős Kormánybiztosság által közösen kidolgozott stratégiához. Ennek része az a folyamat, amelynek révén 2017 végéig összesen 12 regionális központú, tőkéjében erős, stabil és méretéből adódóan hatékony takarékszövetkezet / kisbank jön létre szakmai és üzleti alapokon, elsősorban a földrajzi közelség és az azonos vagy nagyon hasonló környezeti adottságok jobb kihasználásával. A Takarék Csoport célja, hogy a takarékok közösen az ország egyik legerősebb, legkorszerűbb és legversenyképesebb pénzügyi csoportjává váljanak.

Az egyesüléssel területileg egymással határos pénzintézetek olvadnak össze, így a Nyugat Takarék Szövetkezet lefedi Győr-Moson-Sopron és Vas megye egész területét, Veszprém megye északi területeit, továbbá jelen van Székesfehérvár frekventált pontján. A fiókhálózat 107 egységre bővül, az új, egyesült takarék több, mint 500 munkatársat foglalkoztat.

A társaság központja Győrben a Bartók Béla u. 2. szám alatt található. Alközpontként üzemelnek tovább a Mosonmagyaróvár Bástya utca 15. sz. alatti és a Szombathely Petőfi Sándor utca 18. szám alatti ingatlanok.

Az egyesülés technikai lebonyolítása érdekében 2017. november 2-án és 3-án tartott bankszünnapok miatt türelmüket és megértésüket kérjük!

2017. november 6-ától a NYUGAT TAKARÉK SZÖVETKEZET teljes körű szolgáltatással várja ügyfeleit!