Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
NYUGAT TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Internet Bank

Internet Bank

Internetbank elérés

Tisztelt Ügyfelünk! 

 

Tájékoztatjuk, hogy az Elektra Internet Bank szolgáltatással kapcsolatos hibákat a nyitvatartási időn belül a 99/532-105 telefonszámon jelezzék.

 

Nyugat Takarék Szövetkezet

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Köszöntjük Önöket a Nyugat Takarék Szövetkezet Internet Bank Oldalán. A belépő felülethez kérjük, kattintsanak az Internet Bank elérés gombra.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a bejelentkezési adataik az egyesülés során nem változtak.

Amennyiben az Internet Bank belépéssel problémájuk lenne, kérem, hívják az eddig megszokott elérhetőségeket.

 

 

Archiv rendszerek belépő oldalai

Számlájának 2017.05.31-ig könyvelt forgalma, és a korábban készült kivonatok a régi netbankban kérdezhetőek le. A 2017. október 31-én egyesült Lövő és Vidéke, valamint SAVARIA Takarék 2017. 10. 21-e előtti adatok kérdezhetőek le az alábbi hivatkozásokon keresztül tud belépni:

 

Az egyesülés (beolvadás) követően a volt SAVARIA Takarékszövetkezet ügyfelei: 

SAVARIA Netboss archív felület (2017.10.21-ig tartalmaz adatokat, azon ügyfelek részére, akik korábban ezt a szolgáltatást használták)

Az egyesülés (beolvadás) követően a volt Lövő és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfelei:
Lövői Netboss archív felület (2017.10.21-ig tartalmaz adatokat, azon ügyfelek részére, akik korábban ezt a szolgáltatást használták)

A Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet (névváltozást követően: Nyugat Takarék Szövetkezet) Ügyfelei: 

Rajkai régi Netbank archív felület 

Electra Internet Bank archív felület

 

Az egyesülés (beolvadás) folytán megszűnt Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet Ügyfelei:

Pannonhalmi régi Netbank

 

A régi Netbank és EIB rendszer kizárólag lekérdezésre használható, megbízások csak az új rendszerben rögzíthetők.

A régi Netbank és EIB rendszerbe a régi, megszokott módon tud bejelentkezni. Kérjük, ügyeljen arra, hogy az új Netbankban megváltoztatott jelszava csak az új rendszerben érvényes, a régi rendszerbe belépéshez továbbra is a 2017.05.31-ig, illetve a 2017. október 31-e utáni fúziot követően a beolvadó takarékok ügyfelei a 2017. 10. 21-e előtti használt jelszóval kell belépnie.

Telefonos segítséget az alábbi számokon kérhet. Ha vonalaink foglaltak lennének, telefonszámának megadásával írjon nekünk e-mailt, amint tudjuk, visszahívjuk.

  • 99/532-105 (korábbi Rajka és Vidéke Takarékszövetkezetes Ügyfelek
  • 96/470-097 (volt Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezetes Ügyfelek)
     

Nyugat Takarék Szövetkezet