Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
NYUGAT TAKARÉK

Bankszámla

Bankszámláink segítségével minimális költségek mellett tud banki alap- szolgáltatásokat igénybevenni.

 • Üzleti Alapszámla

  Az Üzleti Alapszámlával Ön a vállalkozása igényeihez rugalmasan alkalmazkodva intézheti pénzügyeit, kihasználva az összes nélkülözhetetlen számlavezetési szolgáltatás előnyeit alacsony havidíj mellett.

 • Ügyvédi letéti számla

  Ügyvédi letétben gondolkodok részére.

 • Pénzforgalmi számlavezetés

  A számlatulajdonos vállalkozási tevékenységével kapcsolatos pénzforgalmának lebonyolítására nyitható, a folyamatos gazdálkodáshoz szükséges pénzeszközök kezelésére szolgál. 

 • Társasházak, lakásszövetkezetek számla

  Társasházak pénzügyeinek gördülékeny intézéséhez ajánljuk.

Hirdetmények